Влада відмовилась звільняти очільницю КП «Ласка»

19 Березня 2018, 16:27
Богдана Новарчук 4587 Джерело: https://www.volynnews.com
Богдана Новарчук

У Луцькій міській раді відповіли на петицію щодо звільнення з посади очільниці комунального підприємства, що займається безпритульними тваринами.

Свою відповідь на сайті ЄСМП розмістив в.о. міського голови, секретар міськради Григорій Пустовіт.

Нагадаємо, 19 лютого лучани почали збирати підписи під клопотанням, у якому просили звільнити з посади Богдану Новарчук – директорку КП «Ласка». Свою вимогу авторка петиції, Наталія Рудь, аргументувала підозрою у некомпетентності й бездіяльності згаданої посадової особи, її корумпованості тощо. Петиція набрала навіть більше, ніж було необхідно, підписів лучан, у досить стислі строки.

16 березня на сайті з'явилась відповідь на прохання мешканців обласного центру.

«Розглянувши петицію щодо звільнення директора КП «Ласка» та не продовження контракту детально розглянуто та вивчено», – написав секретар Луцькради (стиль і правопис оригіналу збережений, - ред.). 

Посадовець пояснив, що інформацію щодо діяльності комунального підприємства і персонально Богдани Новарчук перевіряли вже неодноразово. Причому, перевірки проводили повноважні установи, які мають на це право у рамках чинного законодавства. Втім, вони, мовляв, не виявили ніяких порушень ані у фінансовій діяльності КП, ані у дотриманні ветеринарно-санітарних норм.

Крім того, зауважив чиновник, у самій петиції не було наведено жодного підтвердженого факту, «котрі б свідчили про вчинення директором комунального підприємства «Ласка» порушення законодавства чи умов контракту».

Таким чином, переконаний в.о. міського голови, влада міста не має підстав для розірвання контракту з головною «борчинею з безпритульними тваринами»:

«...директор КП «Ласка» Новарчук Б.Б. діє в межах наданих їй повноважень та підстав для її звільнення чи не продовження контракту немає».

Читайте також: Волі: біля медзакладу вже кілька днів лежить труп тварини



Скан відповіді на петицію
Скан відповіді на петицію

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром