Луцький двір: будинок лишився без двірника

29 Лютого 2016, 18:25
2615

Прибудинкову територію на проспекті Перемоги, 19 прибирають лише після скарг, бо немає окремого двірника, який має стежити за чистотою.

Працівника, який прибирав територію біля будинку, мешканці не бачили уже з вересня. Розповідають, що тепер за двірником закріпили іншу територію, а їхній двір прибирають «бригадним методом».

«Листя самі зібрали до купи, а ніхто його не забирає. Скоро вже і саме перегниє. Після того як у нас забрали двірника, так розуміємо, що хтось окремий за нами не закріплений. Якщо мешканці вже добряче наскаржаться, тоді приходить кілька двірників і разом прибирають», – ділиться мешканка будинку.

Крім того, що на дитячому майданчику розкидана купа сміття, металеві конструкції біля будинку непридатні для використання.

«Дитячого майданчика у нас немає. Я, наприклад, свою дитину на гірку гратися не пускаю, бо вона в аварійному стані. Стоїть тут уже більш як сорок років. Раніше і гойдалки були, а зараз те, що лишилося, і то не можна використовувати», – обурюється ще одна мешканка.

Аварійну гірку, вважають жителі, зносити не треба, бо «зараз такої уже не поставлять». Але полагодити і пофарбувати конструкції не завадило б. Єдину пісочницю у дворі поставили батьки за свій кошт. Інших розваг діти шукають на сусідніх майданчиках чи на подвір’ї школи № 15, що знаходиться поблизу.

Навпроти майданчика у негоду збирається величезна калюжа води, яка у зимову пору перетворюється на ковзанку. Проте мешканці стверджують, що створили таку проблему самі люди.

Доріжки біля будинку асфальтовані, а жителі уже протягом довгого часу ходять по дворовій території, бо так зручніше, тож і «витоптали яму».












 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
29 Лютого 2016, 22:10
Якщо вже виникли такі проблеми з прибиранням прибудинкової територіі, то фарбувати та ремонтувати конструкції у дворі,очевидно нікому, окрім самих батьків. І це не дивлячись на те, що сплачуємо податки, сплачуємо за утримання будинків, вивіз сміття і т. і.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром