Луцьк: показали як волинські бійці готуються до Чемпіонату України зі змішаних єдиноборств

16 Березня 2018, 00:03
Волиняни готуються ретельно 2004 Джерело: Волинь24
Волиняни готуються ретельно

На одному майданчику зібрались усі клуби Волині, які навчають змішаним єдиноборствам.

Спортсмени з’їхались аби якісно підготуватись до Чемпіонату України, який відбудеться у Луцьку 31 березня. Повідомляє Sfera-TV.Lutsk.

Такий масштабний з’їзд відбувається не часто, тому юнаки ретельно виконують прийоми під наглядом наставників. Більше про розпорядок бійців розповів старший тренер спортивного клубу «Воїн» Андрій Зінчук. Бійці тренуються двічі на день: вранці та у другій половині дня. Одне тренування триває півтора години. Хлопців розподілили на дві групи: менші від 10 до 15 років, а старші від 16 до 20.

На тренувальному майданчику близько 40 спортсменів. Над підготовкою молодих воїнів до змагань працюють не лише місцеві наставники, підсилити дух боротьби Волинської збірної приїхав заслужений тренер України з Кривого-Рогу Володимир Коржак.      

Як досягнути вершини уже знає Сергій Адамчук, хлопець здобув титул Чемпіона світу з кікбоксингу серед професіоналів. Разом з тренером він завітав до волинян, а також розповів про перспективу занять єдиноборствами.

Як бачимо волинська збірна старанно готується до всеукраїнських змагань. Як зазначив, Чемпіон світу Сергій Адамчук у цій справі головне не здаватись та вірити у себе. Тому бажаємо волинянам витривалості, впевненості у собі та нових перемог!

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50