Кравчука: пухнастій красуні потрібна допомога

15 Березня 2018, 10:03
Кицька, якій потрібен дім 3318
Кицька, якій потрібен дім

Лучанка звернулась до жителів обласного центру з проханням знайти тимчасовий притулок для красуні-кішки, яка готується стати мамою.

Своє прохання Тетяна Сомова розмістила у Facebook.

Жінка написала, що вже досить довгий час підкормлює тваринку, яку щоранку бачить біля гімназії №21, що на вулиці Кравчука у Луцьку. Лучанка висловила свій подив тим, що, крім неї, долею красуні-кицьки ніхто не переймається: адже школа вважається «елітною», батьки з дітьми щодня проходять повз, але залишаються байдужими.

Зараз ця кицька вагітна, невдовзі їй потрібно буде безпечне місце, де вона зможе народити і вигодувати кошенят. Тож авторка допису закликала містян допомогти тваринці:

«Потрібно тепле місце хоча б десь - підвал, сушка між поверхами, ідеально прибудова біля приватного будинку. Кормом забезпечу».

Жінка підкреслила, що це буде не лише гуманний вчинок, допомога безпритульній тварині матиме і виховний ефект для дітей:

«Давайте не будемо байдужими, нас багато – киця одна, невже нічого не придумаємо? Маємо показати дітям приклад доброти і цивілізованого ставлення до тварин. Не можна, щоб вони виросли байдужими».

Читайте також: Потрібна родина: красуня Тара та її діти шукають люблячих господарів

Вулиця Кравчука
Вулиця Кравчука

Кішка «сильно вагітна»
Кішка «сильно вагітна»

Покажіть приклад дітям - допоможіть тварині!
Покажіть приклад дітям - допоможіть тварині!

Скріншот допису
Скріншот допису

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром