У Луцьку Павло Зібров долучався до «Мистецької терапії»

27 Лютого 2016, 16:35
2394

Популярний український співак Павло Зібров відвідав Волинський обласний госпіталь для інвалідів, де проходять реабілітацію волинські бійці.

 За сприяння заслуженого діяча мистецтв України Віталія Іваницького,  в рамках благодійного проекту «Митецька терапія», який реалізовує  обласний благодійний фонд «Рідна Волинь», відбулася зустріч з відомого артиста естради з воїнами безпосередньо у шпиталі, – повідомив організатор заходу Віталій Іваницький.

Павло Зібров у невимушеній і дружній атмосфері поспілкувався  не тільки з бійцями, але і з усім медичним персоналом цього лікувального закладу. Розповів про свою пісенну творчість та благодійну діяльність, яку він проводить для підтримки воїнів АТО. Бійці мали унікальну можливість послухати позицію Павла Зіброва щодо подій на сході України.

Окрім того, Павло Зібров запросив усіх бійців на свій концерт, який відбудеться  5 квітня у  Луцьку, в обласному драмтеатрі ім. Т.Г.Шевченка.

Голова обласного благодійного фонду «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов у подячному слові наголосив, що  такі щирі і невимушені творчі зустрічі з пораненими солдатами іноді краще лікувальної терапії, бо мистецтво лікує не тільки тіло людини, а головне – розум і душу. Усі бійці, які проходять реабілітацію у госпіталі інвалідів, бурхливими  оплесками проводжали  співака, а на згадку про зустріч зробили фотографії з відомим артистом.  

Бійці запевнили, що з позитивним настроєм, вони готові з подвійною силою захищати цілісність та суверенітет України.



 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром