Луцький двір: гуртожиток потопає у смітті

26 Лютого 2016, 18:04
4005

Біля гуртожитку на вулиці Володимирській, 95-А лежить купа сміття, а хто його має прибирати – ніхто не знає.

Облаштованого подвір’я біля триповерхового будинку на Володимирській як такого немає. Навпроти фасаду – невеличка територія, де стоять стовпи для сушіння одягу, а позаду – старі металеві конструкції та купа сміття.

Місцева мешканка розповідає, що причиною такої кількості нечистот стали металеві баки, які нещодавно поставили під вікнами будинку.

«Ми просили перемістити баки, бо собаки розносять те сміття по усій території. Уже й з міської ради  приїжджали, але ніхто їх звідси так і не прибрав», – зазначила жінка.

За словами жительки, прибиральниця, яка обслуговує гуртожиток, відхрещується від облагородження території, бо це не входить в її обов’язки. Прибрати можуть хіба двірники, але лише біля баків. За будинком мешканці збирають сміття самостійно.

Поки дорослі вирішують, хто прибиратиме нечистоти, діти ходять гратися до сусіднього майданчика. Залізні конструкції, які стоять за гуртожитком, вкрай занедбані. Крім того, біля майданчику,  вкритого сміттям, видніється закинута будівля. Сюди дітей не пускають гратися.

Єдиним плюсом свого двору мешканці називають новеньку асфальтовану доріжку. Проте і її, за словами жителів, не хотіли прокладати. Мовляв, коштів на облаштування доріг у всіх дворах не вистачить.






1





Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
29 Лютого 2016, 10:44
Самий хорошенький рижик, треба так завжди залишати їжу біля смітників а не викидати у сміттєий бак щоб розкидали тваринки в пошуках їжі...
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром