Водія, який збив електроопору на Боженка, судитимуть як хабарника

12 Березня 2018, 13:07
Чоловік хотів «купити» поліцейських 2622
Чоловік хотів «купити» поліцейських

Водія «елітного» авто, який під впливом алкоголю влаштував в обласному центрі нічну автопригоду, звинуватили у спробі підкупити правоохоронців.

Про це повідомила прес-служба прокуратури області.

Нагадаємо, у ніч на 16 лютого легковий автомобіль Cadillac на великій швидкості врізався в електроопору на вулиці Боженка у Луцьку. Від потужного удару стовп впав, зачепив у падінні лінію електропередач і обірвав її. Крім того, у автопригоді постраждав і дорожній знак.

Сам «люксовий» автомобіль також постраждав: в нього була розтрощена передня частина, «скалічена» права бічна, відірване заднє колесо і бампер. Втім, подушки безпеки врятували водія.

Винуватець ДТП, який мав явні ознаки алкогольного сп'яніння, відмовився пройти перевірку алкотестером на місці аварії, тож правоохоронці прийняли рішення перевірити його у наркологічному диспансері.

Як повідомили у прокуратурі, по дорозі 50-річний чоловік спробував підкупити поліцейських, запропонувавши їм 200 доларів США, втім, правоохоронці відмовились від хабара.

У наркодиспанцері полрушника перевірили і встановили, що рівень алкоголю у його крові перевищував припустиму норму у шість разів і складав 1,23 промілле.

Як наслідок, порушник отримав відразу три адмінпротоколи: за те, що сів нетверезим за кермо, за те, що вчинив аварію і за те, що завдав місту збитків, пошкодивши комунальну власність.

Крім того, чоловікові інкримінують кримінальне правопорушення за спробу підкупу службових осіб. Нині слідчі дії щодо хабарника завершили, справу передали до суду. Якщо його визнають винним, чоловік може потрапити за ґрати на строк до чотирьох років.

 

 

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром