Міськрада не повертає коштів під'їздам, які встановили теплові лічильники

16 Липня 2015, 11:27
9055

Теплоощадні заходи набувають пріоритетності в життєдіяльності міста, але не всі правильно зрозуміли і змогли скористатися прогамою допомоги від Луцької міської ради.

Тетяна Кудровська мешкає у будинку на Шота Руставелі 13а. Жильці її під'їзду дали по 1 200 гривень з квартири для того, щоби встановити лічильники на тепло. У цю суму входять витрати не лише на самі апарати, а й на отримання технічних умов, виготовлення технічної документації, монтаж апаратів, замки. До кінця липня роботи завершаться, у програму міської ради відшкодування коштів "40 на 60" під'їзд не потрапляє.

Просимо знижку, хоч малесеньку. Й так апарати купили трохи дешевше, ніж могло бути. А нам взялися казати  - оснащуйте весь будинок. Тут з сусіднім під'їздом домовитись не можна. У нас нема боргів, а по будинку є, значить, нам у програму вже подаватися не можна, навіть якби всі хотіли, бо туди з боржниками не беруть.  Але для чого тоді органи, які вважаються надвачами компослуг? Ми в такому становищі, що самі стали собі ЖЕКом, - ділиться історією пані Кудровська.

В умовах програми сприяння теплоощадним заходам чітко сказано - "Міськрада фінансує лише встановлення загальнобудинкових лічильників обліку тепла. Програма не діє на встановлення лічильників по окремих під’їздах". А за усні обіцянки, що ними тішили людей на відкритті прибудинкових територій, ніхто не відповідає.

Покроковий алгоритм встановлення лічильника на тепло - описали в матеріалі, порадившись з експертом. Про інші проблемні ситуації, що виникають в лучан з теплоощадними заходами, - читайте у наступних матеріалах.

Оголошення в під'їзді в центрі міста. Люди ведуться - не уточнивши деталі.
Оголошення в під'їзді в центрі міста. Люди ведуться - не уточнивши деталі.

Нагадаємо, що якщо ви стали свідком ексклюзивних подробиць і бажаєте поділитися ними з редакцією - у нас діє мережа громадських журналістів. Звертайтесь на нашу сторінку в мережі фейсбук або на електронну скриньку [email protected].  

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром