Ковельська: бус збив дівчину на переході

08 Березня 2018, 15:59
Дівчину госпіталізували 6477
Дівчину госпіталізували

В обласному центрі Волині під колеса мікроавтобуса у святковий день потрапила дівчина, яка спробувала перебігти дорогу.

Про це Район.Луцьк повідомили очевидці події.

У четвер, 8 березня, близько 15:30, на вулиці Ковельській у Луцьку, поруч з поворотом на вулицю Червоного Хреста, сталась дорожньо-транспортна пригода, у якій була сильно травмована молода дівчина. Інцидент стався на нерегульованому пішохідному переході напроти гуртівні «Пакко».

Як повідомили очевидці події, дівчина, ніби вагаючись, чи переходити дорогу, спочатку повернулась на тротуар, але потім швидко вибігла на проїжджу частину, де її збив мікроавтобус Fiat Ducato.

На місце прибули співробідники патрульної поліції і медики «швидкої». Дівчину, яка стікала кров'ю і не могла самостійно рухатись, госпіталізували, інформації про її стан наразі немає.

Правоохоронці опитують свідків, які розділились на два «табори»: більшість звинувачує водія буса, який, нібито, «летів» на великій швидкості, інші переконують, що дівчина вискочила на «зебру» занадто несподівано.

Обставини автопригоди з'ясовуються.

Читайте також: Грушевського: Volkswagen в'їхав у бус

В очікуванні патрульних і медиків
В очікуванні патрульних і медиків

Дівчина від удару відлетіла на кілька метрів
Дівчина від удару відлетіла на кілька метрів
На місці працює поліція і медики
На місці працює поліція і медики


Поліція опитує свідків
Поліція опитує свідків

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

 

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром