Почали ремонт ПУМу за 5 мільйонів

16 Липня 2015, 09:49
6045

Майже 5 мільйонів гривень вкладають у ремонт корпусу № 2 Луцького Палацу учнівської молоді.

Які робити тривають там нині і коли все закінчиться, - з'ясував Район. Луцьк.

В дирекції закладу запевняють, що ремонт іде за графіком, досі проблем не виникало. 

Щоб потім, хто не в курсі, не казали, що тільки стіни пофарбували, то наголошую - приміщення утеплюють. Будуть замінені всі вікна і двері надвір, нове покриття підлоги, якісний дах, замість попереднього рубероїдного. Має бути не тільки енергоощадно, а й комфортно, - каже Юрій Оніщук, заступник директора ПУМу з адміністративно-господарської роботи.

Усередині передбачається нова стеля, косметичний ремонт стін, в глядацькому залі замінять крісла, встановлять нові світильники. Була інформація, що роботи завершать 30 жовтня, але Юрій Оніщук запевнив нас, що 15 жовтня звітний концерт відбудеться в оновленому глядацькому залі, а серед запрошених є міський голова.

 Ремонт корпусу № 2 дійде логічного завершення лише в справах самої будівлі, чи подбають і про довколишню територію?
 
 Обов'язково попрацюють над колонами, поверхню, що зносилась і поросла травою, закладуть бруківкою, до речі, з візерунком, який ми погоджували з дизайнерами та архітекторами. Звісно, треба окультурити все, щоб воно було красиво і гармоніювало між собою, - впевнений Оніщук.
 
Завгосп ПУМу припускає, що до кінця року вдасться утеплити і пофарбувати головний корпус.
 
 
За даними Вісника державних закупівель, Луцька міська рада заплатить 4 657 197,05 гривні ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536», яке виграло тендер на проведення капремонту корпусу № 2.
 
 
 
До слова, 24 червня на сесії міської ради внесли певні зміни до бюджету, в рамках цього депутати погодили виділити ще 343 тисячі на цей ремонт. 
 
 

Ярослава БЛИСКАВИЦЯ

 
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024