У справі за позовом фірми Тетяни Єремеєвої призначили експертизу

07 Березня 2018, 20:43
Тетяна Єрємєєва 2813
Тетяна Єрємєєва

У справі призначили експертизу щоб визначити, що стало причиною появи тріщин на першому поверсі будівлі.

Про це пише інформаційне агенство ВолиньPost.

Нагадаємо, що лучани, що мешкають у будинку на проспекті Грушевського, 1 скаржаться на вібрацію додаткового ліфта, встановленого Тетяною Єрємєєвою.

ТОВ «Ікаре медікал» подав позов до мешканців квартир 2 та 3.

Представник мешканців будинку  Микола Шостак зазначив, що в матеріалах справи вже є два висновки, але під час експертизи допустили помилки у розрахунках. 

Адвокатка, яка захищає мешканців, Олена Сидун, розповіла, що попередній аналіз проводили без детального огляду та без проведення внутрішнього обміру лоджій.

А представник медичного центру Тетяни Єремеєвої Микола Ольховський відзначив, що питання ліфта безпідставне, бо не має відношення до предмету позову. На його думку, треба було визначити, чи впливають вони на безпечність та міцність перекриття і експлуатацію медичного центру. 

Він сказав, що питання дублюються із тими, які ставили перед експертом Серединським. 

Мешканку квартири №3 Наталію Кузнецову обурили слова адвоката. За її словами, претензії до людей виникли лише тоді, коли вони почали говорити про небезпеку і дискомфорт саме від ліфта.

Суддя призначив ухвалу, аби судову будівельно-технічну експертизу задовольнити частково. 

Читайте такожРозвалила стіни і подала в суд на сусідів: Як Тетяна Єремеєва розбудовує Центр хірургії ока на Грушевського. ФОТО

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром