«Найголовніше – це здоров’я наших дітей», – голова ВОГО «ВОЛК» і БФ «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов

08 Березня 2018, 08:40
Дмитро Глазунов прозвітував про зроблене у 2017 році 4670
Дмитро Глазунов прозвітував про зроблене у 2017 році

Голова ВОГО «Волинська обласна лікарняна каса» Дмитро Глазунов 6 березня зустрівся із колективом Луцької школи-ліцею  № 22, який співпрацює з касою понад 10 років.

Дмитро Глазунов прозвітував про роботу у 2017 році і розповів про новинки. На прохання керівництва закладу він подарував медпункту школи два апарати для вимірювання тиску, термометри, ростомір.

«Звернув увагу на такий момент. У школі усього одна медсестра на 1350 учнів. На її плечі лягли чисельні звіти, ведення карток, прививок, у кожного учня треба виміряти дані, а ще їдальня, уроки фізкультури і т.п. А на перервах – кому палець перев’язати, в кого вухо болить. Це нереально важко, тим паче, за мінімальну зарплату. Медичне обладнання застаріле. Я думаю, схожа ситуація і в інших закладах.

Не перекладаючи ні на кого вирішення цих питань, я сам, спираючись на підтримку однодумців, ініціюю їх вирішення. Для цього необхідно бути просто державним менеджером. У нас ціла купа непотрібних чиновників, натомість скорочуємо лікарів, нестача медперсоналу в освітніх закладах. Як це буде відбуватися, розповім згодом. Адже найголовніше – це здоров’я наших дітей», – підсумував голова благодійного фонду «Рідна Волинь» і ВОГО «ВОЛК» Дмитро Глазунов.

ВОГО «ВОЛК» із освітянами Луцька співпрацює більше 10 років. На сьогодні до ВОЛК залучили майже 800 працівників із 40 дошкільних навчальних закладів, школи №№ 18, 20, 21, 22 та ін.

Загалом у 2017 році послугами ВОЛК скористався 251 освітянин міста на суму більше 200 тис. грн. Багатьом закладам ВОЛК допомогла із облаштуванням медичних кабінетів.

Дмитро Глазунов подарував медпункту школи два апарати для вимірювання тиску, термометри, ростомір
Дмитро Глазунов подарував медпункту школи два апарати для вимірювання тиску, термометри, ростомір

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром