Приймальня «Солідарності» завжди відкрита до допомоги

06 Березня 2018, 18:43
Партіz «Блок Петра Порошенка «Солідарність» 6774
Партіz «Блок Петра Порошенка «Солідарність»

У Луцьку функціонує громадська приймальня Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Вона розташована на проспекті Волі, 29. Чимало людей ідуть сюди по допомогу, адже знають, що їх вислухають та підкажуть, як вирішити певну проблему.

Приймальня працює у форматі відкритого офісу. З 9-ї до 18-ї години там ведуть прийом, працюють депутати міської ради, партійці, а також облаштований вільний простір для журналістів, аби вони без зайвих затрат часу написали матеріал, скориставшись безкоштовним Інтернетом і випили кави.

У приймальні працює гаряча лінія, на яку можна повідомити про корупційні порушення. «Блок Петра Порошенка «Солідарність» давно працює у сфері протидії корупції, адже ми маємо ворога не лише ззовні, а й всередині. Часто хабарництво і підкуп посадових осіб набагато небезпечніші, ніж дії агресора. До слова, Партія активно взаємодіє з прокуратурою Волині. Тож усі звернення, які надходять, передаються правоохоронцям для подальшої роботи.

Також у приміщенні приймальні працюють депутати з фракції «Солідарність» у Луцькій міській раді. Тож, якщо лучан турбують певні питання, вони хочуть написати звернення, аби їх двір відремонтували або покращили благоустрій території, можна зробити це за адресою: проспект Волі, 29. Лучани часто приходять із пропозиціями, як покращити місто. Їх теж передають депутатам міської ради, які опрацьовують отримані ініціативи, озвучують під час сесійного засідання та активно сприяють їх реалізації.

Партія вважає своїм обов’язком підтримувати соціально вразливі верстви населення. Коли в країні запровадили субсидії, чимало людей приходили у приймальню, аби її працівники допомогли оформити документи. Консультації з цього питання можна отримати й зараз.

Важлива складова діяльності громадської приймальні Партії – підтримка та правова допомога для воїнів АТО та членів їх сімей. На базі громадської приймальні допомагають військовим: в оформленні статусу учасника бойових дій, інвалідності; сприяють в оформленні на роботу; консультують щодо окремих питань; надають психологічну підтримку.

Працівники приймальні допомагають в отриманні земельних ділянок, в оформленні пільг та забезпеченні соціальних гарантій сім’ям військових, які загинули в АТО.

Знайти підтримку та отримати допомогу можуть і вимушені переселенці. Працівники громадської приймальні відкриті до спілкування та завжди готові допомогти у вирішенні Ваших проблем.

«Дуже часто людям просто потрібно, аби їх вислухали. Вони мають якусь проблему, розуміють, що її, скоріш за все, неможливо вирішити, але не мають із ким про це поговорити. Переважно з такою проблемою звертаються старші люди про яких, чомусь, забули навіть власні діти», – розповідають у приймальні.

Тож, якщо й Ви маєте потребу у консультації, юридичній допомозі, або хочете поділитися своїм баченням розвитку Луцька – приходьте у приймальню Партії на проспекті Волі, 29, телефонуйте за номером: 71–02–34 або ж надсилайте листи на електронну скриньку [email protected]

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром