Луцький двір: на Гетьмана Мазепи мешканці самі озеленили подвір’я

24 Лютого 2016, 16:40
2642

Жителі будинку на вулиці Гетьмана Мазепи, 4 посадили у дворі дерева, а також своїми силами облаштовують дитячий майданчик.

Завдяки праці мешканців будинку з роками на подвір'ї зазеленіли різні рослини, які навесні будуть тішити око перехожих та жителів району.

Мешканець будинку Віктор розповів, що нещодавно його сусіди почали разом робити дитячий майданчик. Однак з настанням холодів працю призупинили. Для облаштування гроші довелося знаходити самим. Складалися з кожної квартири, а не чекали спонсорської допомоги.

«Усе, що треба було зробити, завжди робили і робимо самі», – каже Віктор.

Мешканці стверджують, що колись у дворі збиралися шумні компанії, які вечорами не давали спати чи навіть просто відпочивати, до того ж смітили. Однак кілька років тому стало спокійно. Відпочинку ніхто не заважає, а на подвір'ї завжди прибирають, тому там чисто.
 
На велику кількість машин, які водії залишають біля будинку, ніхто не скаржаться. Кажуть, що такий стан речей усіх влаштовує. Удень, коли всі їдуть на роботу чи у справах, машин стає менше, вранці і ввечері – більше. Однак мешканці не сваряться, а домовляються між собою.
 
«Звичайно, нехай залишають. Тільки хай автомобілі стоять на асфальті, а не на газоні, не на траві. Туди ми забороняємо виїжджати. Хочемо, щоб на подвір'ї росла трава», – каже Віктор.






 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
24 Лютого 2016, 21:31
А ще у тому будинку голова коперативу йоб...та на всю башку
24 Лютого 2016, 21:31
Пристрельте Ніну в нашому дворі
24 Лютого 2016, 21:32
Ми змушені були продати квартиру через ту коньчану Ніну. Жирна дибілка
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром