Три найбільші волинські підприємства-боржники

06 Березня 2018, 07:11
Гроші 3254 Джерело: Depo.Миколаїв - Depo.ua
Гроші

Волиняни працюють задарма. Назвали  найбільші волинські підприємства-боржники. Так, впродовж 2017-го більше сорока компаній боргували заробітну плату своїм працівникам.

Про це на оперативній нараді Волинської облдержадміністрації повідомив заступник начальника управління ДФС на Волині Богдан Шинкарчук .

На сьогодні, найбільшим боржником є державне підприємство «Волиньвугілля».  Воно боргує мільйони не лише перед працівниками, а й перед бюджетом. ДП не виплатило 11 мільйонів гривень зарплатні , єдиного соціального внеску – майже сім, а сума податкового боргу наразі сягає аж 124 мільйони.

Другим у списку тих, хто не виплачує зарплатню волинянам  - ПАТ «Електротермометрія».  Борг підприємства перед працівниками складає більше трьох мільйонів гривень. Крім того, Богдан Шинкарчук зазначив, що товариство взагалі ігнорує запрошення на міськвиконком і відмовляється  співпрацювати у напрямку погашення заборгованості.

Закриває трійку злісних боржників ДП «Волинський облавтодор».

Щодо минулого року, то підприємства боргували на загальну суму 44 мільйони. Серед затримувачів виплат ЛПЕ, КП «Парки і сквери», Нововолинська шахта № 10, Волинський військовий лісгосп і не тільки.

Попри те, що підприємства-боржники знаходяться у складних обставинах, їхні керівники в більшості не залишаються без зарплатні. Натомість, прості працівники, що чесно виконують свою роботу змушені місяцями чекати виплат аби прогодувати родину.

Читайте також: ТОП-3 соцдопомоги, які надали жителям Луцького району за 2017-й

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром