Які волинські проекти допоможе втілити Державний фонд регіонального розвитку

06 Березня 2018, 00:19
Оперативна нарада 1937 Джерело: Волинська обласна державна адміністрація
Оперативна нарада

Школи, спортивні зали та лікувальні заклади. У Волинській облдержадміністрації повідомили перелік об’єктів, які спів фінансуватиме Державний фонд регіонального розвитку. Одним з головних критеріїв відбору проектів була їх відповідність стратегії розвитку Волинської області до 2020-го року.

Заступник голови облдержадміністрації Сергій Кошарук розповів про деталі фінансування з цього фонду. Проекти-переможці мають долучитись до фінансування запропонованих ними проектів мінімум на 10%.

У розділі інфраструктури оцінювали 15 проектів, серед них найбільше балів набрали реконструкція школи та спортивного стадіону  у Ковельському районі, ремонт і будівництво навчальних закладів з облаштуванням спортмайданчиків у Любомльському та Турійському районах. Загальний обсяг цих проектів перевищив 27 мільйонів гривень.

Ще 14 інвест-проектів спрямованих на вдосконалення життя волинян оголосив Сергій Кошарук. 

Загальна вартість озвучених проектів – 26 з половиною мільйонів гривень. До слова, це ще не усі заходи, які планують здійснити у районах Волині. На Любомльщині збудують стаціонарно-лікувальне відділення для людей з інвалідністю та непрацездатних громадян, там вони проживатимуть постійно, а у Ратнівську центральну  лікарню закуплять новенький томограф.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром