«Волинь» перемагає суперників з Казахстану

03 Березня 2018, 17:20
Гравці «Волині» вітають Валерія Болденкова, який щойно відкрив рахунок у матчі 2482 Джерело: ФК «Волинь»
Гравці «Волині» вітають Валерія Болденкова, який щойно відкрив рахунок у матчі

Луцький футбольний клуб уперше виграв спаринг на своєму другому турецькому зборі.

Суперниками «червоно-білих» були гравці казахстанської команди «Кизил-Жар». До слова, цього річ команда з Петропавловська гратиме у тамтешній Прем’єр-лізі. Утім, присутність суперників у елітному дивізіоні свого чемпіонату аж ніяк не завадила нашій команді з перших хвилин захопити ініціативу на футбольному полі. Як пише прес-служба «Волині», після декількох невикористаних гольових можливостей лучани отримали шанс пограти у чисельній більшості після того, як головний арбітр вилучив гравця суперників. А наприкінці першого тайму підопічні Віктора Богатиря забили – після вдалого розіграшу кутового та скидки від… захисника «Кизил-Жару» відзначився Валерій Болденков – 1:0.

Навіть попри те, що у другому таймі казахстанському колективу дозволили випустити одинадцятого гравця, «Волинь» продовжувала гнути «свою лінію». А на 64-й хвилині другий гол у ворота суперників забив нападник «червоно-білих» Володимир Коробка, який скористався іще однією неузгодженістю захисників та воротаря «Кизил-Жару». До кінця поєдинку луцька команда упевнено втримала переможний результат – 2:0.

Ця перемога стала першою на другому турецькому зборі «Волині». До цього наша команда програла туркменістанському «Шагадаму» (1:2), а також зіграла унічию з датською командою «Нествед» (1:1). Уже 4 березня підопічні Віктора Богатиря зіграють спаринг проти київського «Арсенала», а 6 березня – заключну товариську гру на турецьких полях проти білоруського «Слуцька». 7 березня команда повернеться додому та готуватиметься до продовження чемпіонату України серед команд Першої ліги.

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром