Ветеранів: медики запевнили, що інфекції у дитсадку немає

01 Березня 2018, 10:50
Аналіз не виявив інфекції 1535
Аналіз не виявив інфекції

Після перевірки стану дотримання санітарних норм і статистики звернень до медустанов міста у лабораторному центрі МОЗ дійшли до висновку, що вихованці одного з луцькиких дитсадків були відсутні не через хворобу.

Про це йдеться у дописі на сайті ВОЛЦ МОЗ України.

Нагадаємо, у дитячому садку №33 «Пролісок», що на Ветеранів, 2, захворіло 18 дітей, причому батьки припустили, що вони отруїлись через недотримання санітарних норм.

26 лютого працівники лабораторного центру отримали заяву від керівництва управління освіти Луцькради моніторингу умов, у яких перебувають дітлахи у згаданому закладі.

У день перевірки медики зафіксували відсутність удитсадку одинадцяти вихованців, хоча, до стаціонару інфекційної лікарні дошкільнят не приводили, а екстренних повідомлень про інфекцію у ДНЗ лабораторний центр не отримував.

Медики відібрали у дитсадку проби для бактеріологічного і вірусологічного досліджень, результати яких не виявили значних відхилень від норми.

У лабораторному центрі запевнили, що протягом останнього лютневого тижня у згаданому дитсадку не були зафіксовані інфекційні захворювання серед дітей. За словами керівництва «Проліска»,  діти, які тимчасово не відвідували молодшу групу дитсадка, пройшли обстеження в медзакладах і повертаються у ДНЗ.

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром