Сесія міськради: скандали і перерви

28 Лютого 2018, 13:02
Депутати блокують президіум 2901
Депутати блокують президіум

У міській раді обласного центру триває скандал через спірні земельні ділянки у місті.

Нагадаємо, у середу, 28 січня, на сесії Луцькради депутати з фракцій «Нарoдний кoнтрoль», «Свoбoда» та «Самoпoміч» вимагають виключити із пoрядку деннoгo питання щодо виділення земельних ділянoк для забудoви ТOВ «Житлoвий квартал» за адресами: Рівненська, 119, та Вoрoніхіна, 37.

Депутат Павло Данильчук і його однодумці навіть заблокували президію під вигуки «Ганьба!», після чого у роботі сесії оголосили перерву.

Втім, після відновлення роботи сесії депутати знов заблокували президіум із секретарем міськради Григорієм Пустовітом, вимагаючи скасувати розгляд питання про згадані земельні ділянки, незважаючи на присутність у залі викликаних правоохоронців.

Павло Данильчук вніс нову провозицію: провести окреме голосування стосовно виключення з порядку денного питання про земельні ділянки для ТOВ «Житлoвий квартал». Аргументував свою пропозицію він тим, що, оскільки питання є спірним і резонансним, депутати не дослухаються до позицій своїх колег.

Втім, секретар міськради не дослухався до його пропозиції і поставив на голосування питання представника «УКРОПу».

Це викликало емоційну реакцію в Павла Данильчука, який, активно жестикулюючи, підійшов до президії і жбурнув документи в обличчя серетаря міськради. 

Після цього фракція «Свобода» попросила про чергову перерву у засіданні сесії.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром