До Луцька приїде знімальна група фільму, який дивилися у Каннах

28 Лютого 2018, 12:09
Акторка Ванесса Параді 3109
Акторка Ванесса Параді

Стрічку «Iній» iз відомою фанцузькою акторкою Ванeccoю Паpаді пoкажуть y кінотеатрі «Adrenalin». Перед сеансом фільму відбудеться прес-конференція із авторами проекту та деякими акторами.

Лучан запрошують на допрем'єрний показ фільму «Іній» – французько-литовсько-української драми про шлях пари з Литви на схід України, в зону бойових дій. За сюжетом, хлопець Рокаш не планував поїздку додому цієї зими. Однак, друг попросив його привезти деякі речі у зону проведення АТО.

Рокаш бере свою дівчину Інгу і разом з нею їде на Схід. Пара постійно свариться, що приводить до зради Інги. Однак, проблеми стосунків персонажів опиняються на задньому плані, коли по приїзді вони бачать не просто АТО, а справжню війну. 

Другорядну роль у фільмі зіграє відома акторка Ванесса Параді
Другорядну роль у фільмі зіграє відома акторка Ванесса Параді

Стрічку литовського режисера Шарунаса Бартаса демонстрували під час 70-го Каннського кінофестивалю, а також на минулорічному кінофесті в Одесі. У колі кіноекспертів фільм сприйняли дуже неоднозначно. Поряд із різкою критикою фільму, дехто вносить його у список кращих стрічок року, заради яких варто відвідати кінотеатри. 

Головні герої їдуть з Литви на Україну
Головні герої їдуть з Литви на Україну

Коли вони приїжджають, то опиняються на справжній війні
Коли вони приїжджають, то опиняються на справжній війні

Перед допрем'єрним показом у Луцьку в неділю, 4 березня, відбудеться прес-конференція за участі продюсера стрічки Андрія Ящишина, полковника Збройних сил України Миколи Цибулька, який зіграв одного з яскравих персонажів фільму, а також підполковника Олексія Мазепи, за сприяння якого вдалося зняти стрічку безпосередньо біля зони проведення бойових дій, що зробило фільм більш справжнім. 

Прес-конференція відбудеться у великій залі кінокомплексу  «Adrenalin» о 16:30. Допрем'єрний показ фільму почнеться у 17:00 у синій залі кінокомплексу. Забронювати квитки можна за посиланням.

Читайте також: «Чорна пантера»: гумор та пафос у Африці. РЕЦЕНЗІЯ

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром