Депутатів просять втілити «мрію молодих лучан» про McDonald's

27 Лютого 2018, 15:12
Почали збір підписів під петицією 3333
Почали збір підписів під петицією

До влади обласного центру звернулись із закликом не відбирати у молодих лучан мрію про McDonald`s у сво'му місті.

Відповідну петицію розмістила у вівторок, 27 лютого, на сайті ЄСМП Юлія Панасюк.

Жінка звернулась до депутатів Луцькради із проханням не підтримувати рішення про скасування проведення аукціону для продажу земельної ділянки на розі проспекту Грушевського і вулиці Стрілецької.

Авторка клопотання, посилаючись на слова екс-заступника міського голови Тараса Яковлева, зауважила, що попередня команда міськіх управлінців вже проводила попередні перемовини з представниками найбільшої у світі мережі фаст-фуду, і майбутнім інвесторам сподобався саме цей куточок Луцька.

А наявність закладу McDonald's у місті, переконана жінка, автоматично поставить Луцьк в один ряд з цивілізованими містами, які зацікавлені у туристах та інвесторах. Крім того, це забезпечить обласний центр новими робочіми місцями і надходженнями до бюджету.

Рішенням скасувати проведення аукціону, підкреслила пані Юлія, депутати «поховають мрію багатьох молодих лучан мати МакДональдз у своєму місті». Мовляв, їм заражи бургерів і чізбургерів доведеться кататися туди, де вже є ресторани фаст-фуду: до Києва, Львову або Рівного.

«Разом не дозволимо відібрати мрію про МакДональдс у лучан! Підписуємось!», – емоційно завершила своє звернення лучанка.

Нагадаємо, сьогодні у соцмережі з'явилась пропозиція, як припинити суперечки навколо «скверу авіаторів» та «МакДональдзу»: заклад запропонували відкрити у літаку.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром