Луцька «Супернова» готується до весни

27 Лютого 2018, 09:51
Житловий комплекс «Супернова» 2109
Житловий комплекс «Супернова»

На будівництві першого «космічного» житлового комплексу «Супернова» від Будівельної компанії «Інвестор» готуються заливати фундамент для п`ятого будинку. 

На «Супернові» продовжують облаштування вже майже готового першого будинку. Наразі робітники проводять внутрішні роботи, а з весняним потеплінням візьмуться до облицювання фасаду, штукатуріння та стяжки. Також у будинку спеціалісти розводять водопостачання та електрику, інформує сайт «ВолиньPost».

«Майстри проводять роботи, які дозволяє температурний режим», – зауважила голова житлово-будівельного кооперативу «Супернова» Тетяна Ляшенко.

«Здати» будинок планують вже влітку цього року.

У другому будинку «Супернови» теж готуються до здачі житла в експлуатацію. До підведення фінальної риски залишилося небагато – провести внутрішні роботи, та, звісно, облаштувати благоустрій довкола споруди.

Будинки №1,2,3
Будинки №1,2,3

У будинку № 3 залишилося облаштувати підлоги, коридори та стяжки, а четвертий будинок «росте» на очах – майстри закінчують цегляну кладку 3 поверху. Також на будівництві готуються до чергового важливого кроку – заливки фундаменту під будинок №5.

2
Добудова третього поверху будинку №4
Добудова третього поверху будинку №4

Детальну інформацію про ЖК «Супернова» можна отримати у відділі продажів: 095 030 20 10, 096 030 20 10, вул. Цегельна, 28, м. Луцьк.

ЖК «Супернова» від БК «Інвестор»
ЖК «Супернова» від БК «Інвестор»

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром