Жахливі дороги, штукатурка на голови і купи сміття: на що скаржаться лучани

27 Лютого 2018, 09:15
Лучани скаржаться на комунальників 2111
Лучани скаржаться на комунальників

Лучани продовжують скаржитися на роботу житлово-комунальної сфери міста.

Про це повідомила очільниця ЦНАПу Лариса Карп’як на «оперативці» у вівторок, 27 лютого.

На початку вона зазначила, що кількість звернень жителів обласного центру в групу оперативного реагування зменшилась, проте вони все ще надходять.

Зокрема, з 12 по 25 лютого лучани вкотре зверталися з проханням відремонтувати дорогу на вулиці Трункіна та висловлювали невдоволення щодо знесення зупинки на вулиці Данила Галицького, що навпроти Покровської церкви.

Окрім того, 20 лютого отримали повідомлення від міського відділу поліції про те, що в будинку на проспекті Волі, 9, знаходиться в аварійному стані балкон, з якого на перехожих падає штукатурка.

Також нарікали мешканці міста на несвоєчасне посипання та розчищення снігу в дворах, на тротуарах і зупинках, і звичайно, на проїжджих частинах міста.

До слова, на роботу ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» за звітний період поскаржилися 13 лучан. П’ять повідомлень із них були щодо розчистки та посипання проїжджих частин. Окрім того, про несвоєчасний вивіз сміття та прибирання біля контейнерів скаржилися мешканці з вулиць: Конякіна, Костопільської, Володимирської, Боженка, Степової та проспекту Молоді.

Читайте також: «Луцьктепло» не може обслуговувати лічильники, встановлені минулоріч

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром