У Луцьку нагородили учасників бізнес-школи від ЛНТУ

27 Лютого 2018, 05:11
Учасники бізнес-школи 2666 Джерело: ЛНТУ
Учасники бізнес-школи

В обласному центрі нагородили учасників Зимової бізнес-школи. Навчальний курс уже втретє організували у Луцькому національному технічному університеті.

Школа орієнтована на випускників з усієї західної України, цьогоріч були представники Рівненської та Волинської областей.

Третя школа відрізнялась від попередніх, цього разу учасників поділили не лише за вибраними напрямками, а й за відомими бізнес-наставниками. Зокрема, створили такі чотири групи: «Сучасники Ілона Маска», «Нащадки Сороса», «Прихильники Джобса» та «Послідовники Сміта». Дивіться більше у сюжеті Sfera-TV.Lutsk.

Ректор університету Петро Савчук переконаний, що такі заходи корисні для дітей. Адже там вони здобувають не лише теоретичні знання, а й відвідують серйозні майстер-класи, на яких розробляють бізнес-плани та навчаються нестандартно мислити.

Отож, такі заходи – ще одна можливість для випускників шкіл дізнатись більше та відчути на практиці свою майбутню професію. А окрім тематичних тренінгів про лідерство, маркетинг, менеджмент та міжнародну безпеку, майбутні бізнесмени відвідали одні з найкращих підприємств Волині.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром