Нафарширували раків наостанок: Княгининівська ОТГ залишила шоу «Громада на мільйон»

25 Лютого 2018, 11:47
Смажені раки 5430
Смажені раки

Княгининівська громада влаштувала справжній гастрономічний тур вихідного дня на проекті «Громада на мільйон».

Про це йшлося у неділю, 25 лютого, на телеканалі 1+1.

Чотири громади-учасниці, які продовжили боротьбу за мільйон гривень, отримали від інвесторів нове завдання – організувати тур вихідного дня, який зміг би привабити туристів до їхнього регіону.

А оцінювали їх представники громад-конкурентів своїми коштами.  Розмір винагороди організаторів розважальної програми залежав від того, наскільки тур сподобався туристам.  Оцінити тур максимум можна було в три тисячі гривень, а тому заробити кожна громада могла загальну суму 9 тисяч гривень.

Отож, Княгининівська громада довго не думала і вирішила заманити туристів гастротуром, аби гості добре покуштували й поїхали по домівках щасливими. Оцінювали тур вихідного дня за трьома критеріями: пізнавально-розважальну програму, умови проживання та загальне враження.

1
Фарширували раки в громаді
Фарширували раки в громаді

Смакували українськими стравами
Смакували українськими стравами

Частували гостей в Княгининівській громаді не тільки сирниками, борщем та різноманітними варениками, а й вишуканими стравами – фаршированими раками з пшоном та смаженою рибою від найкращого місцевого рибалки Руслана в нього на ставку. Приготування й подачу кожної страви супроводжували співами, танцями і веселими конкурсами.

Жителі Княгининівської ОТГ зустріли своїх туристів колобком, разом з яким і котилися від однієї локації до іншої. Побували туристи в селі Сирники, в музеї-скансені, що в Рокинях та на ставку в Русалана.

Громаді оголосили результати
Громаді оголосили результати

Проте туристам щось не все сподобалося, і вони віддали громаді всього 2 700 гривень з дев’яти можливих. А це найменша сума  тому Княгининівська громада припинила боротьбу за мільйон і покинула проект.

Всі в громаді були надзвичайно розчаровані.

«Шкода, що так сталося, але завдяки цьому проекту ми стали добрішими та згуртованішими», – зауважив місцевий рибалка Руслан.

«У нас почнеться зовсім інше життя. Цей проект дав нам поштовх до реалізації тієї енергії, яка в нас спала. До нас звернувся один із інвесторів, який займається встановленням електрозаправок для пропагування електромобілів в Україні», – із позитивом підсумувала Олена Твердохліб.

Читайте також: Представник Княгининівської ОТГ виграв приз на шоу «Громада на мільйон»

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39