«Вчителям потрібні не наші гроші та подарунки, а увага та допомога», – лучанка

23 Лютого 2018, 18:09
Батьки дітей і представники батьківського комітету вичерпали конфлікт 2492
Батьки дітей і представники батьківського комітету вичерпали конфлікт

Жителька Луцька Тетяна Должко, яка нещодавно поскаржилась на побори в дитсадку, написала, що проблему вирішили, а діткам збираються зробити на свято сюрприз.

Про це вона написала на сторінці у Facebook.

Нагадаємо, що раніше жінка повідомляла про те, що батьківський комітет в одному з дитсадків міста вирішив зібрати з батьків на випускний по 300 гривень на подарунки всьому колективу закладу.

У дописі жінка подякувала педколективу та завідувачці за професіоналізм і людяність. А батьки діток і представники батьківського комітету, за її словами, вичерпали конфлікт як такий.

«Я сподіваюсь, що ті батьки, які нерозуміють елементарних людських правил у спілкуванні, дозволяють діяти зверхньо та грубо, переосмислять своі життєві цінності, бо в житті людському гроші, їх наявність, не є рушієм та ознакою успіху

 

Тим, хто поряд, дітям, ріднии, друзям, вихователям, вчителям потрібні не наші гроші та подарунки, а наша увага та допомога, замість банального подарунку цукерок квітів ті іншого важливіше прийти і допомогти вихователю зробити навчальні матеріали, підготувати прикраси до свята, зробити разом якісь подаруночки дітям, щось змайструвати своїми руками, поремотувати... Цінне те, в чому є душа, щирість, наші почуття.

 

Дякую, атовська родино, за підтримку, думаю ми зробимо сюрприз діткам на свято, бо вони заслужили, оскільки неодноразово разом з батьками, вихователями, завідуючою, усім колективом дитсадка, збирали передачі на схід для наших бійців, всіляко підтримували їх, прийшов наш час віддячити і показати приклад як дякують добрим людям за їх добрі вчинки», – йдеться у дописі.

Читайте також: Побори у ДНЗ: у дитсадку №37 за трьох дітей з однієї сім’ї платять 915 гривень 

Побори у луцьких ДНЗ: дитсадок №25

 

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024