Лесі Українки: городянам пропонують посмакувати незвичним фаст-фудом

21 Лютого 2016, 11:01
5760

У центрі Луцька відкрили кіоск, в якому продають рідкісний для міста вид вуличної їжі – французькі млинці.

Власник млинцевої точки Андрій Хоменко розповідає, коли з’явилася можливість взяти в оренду кіоск, захотіли зробити щось унікальне, те, чого в Луцьку ще немає.

«Гуляючи з дружиною по Львову, завжди надибували кіоски з французькими млинцями. Біля них постійно була черга. Ми їх спробували і задумалися, чого там бракує. Дружина у мене бухгалтер, але теж підхопила тему кулінарії. Усе-таки зійшлися на думці, що могли би зробити краще», – ділиться Андрій Хоменко.

Коли випала така нагода, вирішили відкрити власний кіоск з французькими млинцями і робити їх так, як смакує краще. Готують смакоту дружина Андрія Анна разом із колегою Алею. За словами власника, усе приготування здійснюють на місці.

Ціна на французькі млинці залежить від начинки і коливається від десяти до двадцяти гривень.

«Спочатку думали робити мегапорції з меганачинкою і ставити ціну, як у Львові. Та вирішили, що 25 гривень за млинець не кожен захоче платити. Тому розмір і відповідно ціну трохи зменшили», – зауважив власник.

Нині біля кіоску збирається чимало охочих посмакувати такою вуличною їжею. Для того, аби не довелося їсти всухом’ятку, покупцям пропонують придбати і гарячі напої.






Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

 

Коментарі
21 Лютого 2016, 14:14
По чому опіум для народу ??? , іншими словами "скільки взяли за рекламу" .
21 Лютого 2016, 14:37
А стоять законно?
21 Лютого 2016, 15:32
скоро гамно через марлю цідити будуть і продавати
22 Лютого 2016, 01:25
з жабами або слимаками.це так незвично
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром