У Луцьку відбудеться «Тиждень українського кіно»

22 Лютого 2018, 19:19
«Тиждень українського кіно» в Луцьку 3222 Джерело: https://unsplash.com/
«Тиждень українського кіно» в Луцьку

Кінотеатр «Адреналін Сіті» запрошує на «Тиждень українського кіно», в рамках якого покаже фільми «Кіборги», «Міф», «Стрімголов», Best UA Shorts, «Свінгери».

Район.Луцьк пропонує оглянути підбірку прем’єр і обрати на власний смак.

«Кіборги»

«Кіборги»
«Кіборги»

Країна: Україна

Рік: 2017

Жанр: бойовик, військовий, драма

Вікові обмеження: 16

Сюжет: Україна, 2014 рік. Історія про справжніх героїв своєї країни. Вони тримають Донецький аеропорт імені Сергія Прокоф'єва тоді, коли ворожі сили перевершують їх чисельно в рази. Більше того, вороги вже повідомили про захоплення стратегічного об'єкта. Українці 4 місяці вже утримують об'єкт, і поки в них вірять ті, хто чекає їх вдома, вони будуть стояти до кінця.

Сеанси:18:25

Читайте також: У Луцьку знову показують «Кіборгів»

«Міф»

«Міф»
«Міф»

Країна: Україна

Рік: 2018

Жанр: документальний

Вікові обмеження: 12

Сюжет: «МІФ» - новий фільм авторів стрічки Добровольці Божої Чоти - Леоніда Кантера та Івана Яснія – розповідає історію життя та загибелі Василя Сліпака – оперного співака зі світовим ім’ям та унікальним голосом. Фільм вийде на екрани кінотеатрів у січні 2018 року. Василь народився у Львові, але завдяки унікальному голосу вигравав конкурс за конкурсом і, зрештою, переїхав до Франції, де прожив 19 років. Там він мав усе, що ми звикли називати «щастям»: ім'я, успішну кар'єру на світових оперних сценах, вірних друзів і кохання. Він брав активну участь у Революції Гідності, очоливши демонстрації у Франції, а згодом долучився й до волонтерського руху, допомагаючи Україні. Здавалося б, робив більш ніж достатньо, як для людини творчої професії. Але Василь вирішив залишити сцену та кар'єру в Європі й стати до лав добровольців, коли в його рідну країну прийшла війна. Під час виконання бойової задачі Василь «МІФ» Сліпак загинув від кулі снайпера.

Сеанси:15:55

«Стрімголов»

«Стрімголов»
«Стрімголов»

Країна: Україна

Рік: 2017

Жанр: драма

Вікові обмеження: 16

Сюжет: Київ, зима 2013-2014 років, зима, яка змінила все. 27-річний музикант Антон повертається з навчання у Швейцарії в рідну країну. Він подавав великі надії, вважався справжнім генієм. Але цей тиск згубно вплинуло на хлопця, він його просто не витримав і пристрастився до алкоголю. Цілих 5 місяців Антон позбавлявся від алкогольної залежності в одному з психо-неврологічних лікарень Київщини. Тепер він повинен вчитися жити заново, як і вся країна.

Сеанси: 13:25

Best UA Shorts

Best UA Shorts
Best UA Shorts

Країна: Україна

Рік: 2017

Жанр: фестиваль короткого метру

Вікові обмеження: 16

Сюжет: Гумористична анімація, історія кохання робота, “вирощування” ідеального чоловіка, трагікомічна боротьба з власними інстинктами, два світи сучасності, еволюція протистояння,  сімейна таємниця, спроба втекти від рутини -  це цікава та динамічна збірка від молодих та талановитих митців короткого метру.

Збірка поєднує різножанрові історії, які захоплюють з перших хвилин. Це чудовий кінококтейль на будь-який смак.  Більшість стрічок збірки BEST UA Shorts отримали призи на українських та міжнародних кінофестивалях.

Сеанси:11:55; 20:25

Свінгери

«Свінгери»
«Свінгери»

Країна: Україна

Рік: 2018

Жанр: Вікові обмеження (років): 16

Сюжет: Заможний альфа-самець Ігор нудьгує в компанії своєї дівчини Ілони – гламурної світської левиці, яка більше за нього самого любить гроші чоловіка й хоче стати дизайнеркою піжам за його рахунок. Тим часом у хрущовку повертається з роботи лікар-пульмонолог Андрій: його дружина Ірина в халаті та бігуді вимагає сексу, на який у нього немає ані сил, ані бажання. 10 років рутини у шлюбі вбили будь-яку пристрасть в цій парі. Ігор та Ірина підбурюють своїх партнерів вдатися до сексуального експерименту – свінгерського вечора.  Що буде, якщо ці пари поміняються партнерами?

Сеанси: 16:50

Читайте також: Які прем'єри покажуть у кінокомплексі Адреналін

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024