АТОвців і їхні родини запрошують на балет «Лускунчик»

22 Лютого 2018, 16:16
Лучан кличуть на балет «Лускунчик» 11973
Лучан кличуть на балет «Лускунчик»

Бійців АТО та їх родини із дітками запрошують переглянути казковий  балет, який виконає балетна студія «Жизель».

Захід відбудеться у суботу, 24 лютого, в Палаці культури о 17:00. Про це у групі «Меценати для солдата», що у Facebook, написав Руслан Теліпський.

У дописі зазначили, що діти дошкільного віку не потребують окремого квитка.

«Наші партнери люб'язно надали нам 20 квитків на цю виставу. Вписуйтеся під коментарями, зазначаючи кількість глядачів. На одного бійця – 2 дорослі квитки + для дітей. Збираємося за 15 хвилин до початку вистави, і ми вам передамо квиточки, – зазначив у дописі Теліпський.

За інформацією Руслана Теліпського, МдС постійно у пошуках нових партнерів для моральної, психологічної та почасти фінансової підтримки у тилу наших волинських захисників і родин, що залишилися без годувальників.

«Лускунчик» від балетної студії «Жизель» у Луцьку
«Лускунчик» від балетної студії «Жизель» у Луцьку

«Запропонуйте безплатні свої послуги, консультації, знижки, картки постійного клієнта, продукцію власного виробництва, квитки на концерти/фільми/вистави, подарункові сертифікати, Б/В речі/взуття/іграшки тощо. Працевлаштуйте бійців чи станьте менторами (духовними опікунами та друзями) для дітей небесного легіону.

Ми цінуємо будь-яку вашу допомогу і сприяння у цей складний для України історичний момент з мінімальними вашими незручностями у бізнесі та часі. Наш контакт: 050-973-44-84.

Запрошуємо до співпраці і волонтерів!», – додав Теліпський у Facebook.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024