У всіх школах Луцька з'являться мультиборди

22 Лютого 2018, 00:15
Мультиборди у школах Луцька 3000
Мультиборди у школах Луцька

Якість та оперативність: у школи Луцька плануюють закупити мультимедійні борди, тобто новітні класні дошки. Ініціатор такого нововведення - депутат Андрій Покровський.

Про таку програму він розповів на бюджетній комісії Луцькради. Інтерактивні панелі не лише покращать якість освіти в Луцьку, а й сконцентрують увагу школярів на конкретному предметі. Повідомляє СФЕРА ТВ.

Вартість одного мультиборда – п’ять тисяч доларів. Всього шкіл у Луцьку - 27. Спочатку мультимедійні дошки планують закупити або по одній у всі школи, або ж по декілька - у школи з певними профільними спрямуваннями. Очільниця міського управління освіти Зіновія Лещенко також підтримує цю ідею.

 

До слова, такі інтерактивні панелі успішно використовуються у Львові та Чернівцях. Чому ж має відставати Луцьк? Андрій Покровський переконаний, що поки у місті чекатимуть реформ та вирішуватимуть лише комунальні проблеми навчальних закладів, то якість освіти у Луцьку не поліпшиться. Депутати підтримали ініціативу Покровського та проголосували за даний проект, а кінцеве рішення ухвалять вже на сесії ради.

 

 

 
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром