Перевізники так хочуть підняти тариф, що готові судитися з владою

21 Лютого 2018, 13:10
Перевізники назвали свою справу неприбутковою 4754
Перевізники назвали свою справу неприбутковою

Луцькі перевізники мають намір подати до суду на владу обласного центру, яка блокує їхню вимогу про підняття тарифу на проїзд у маршрутних автобусах.

Про це йшлося на засіданні виконкому і Луцькраді у середу, 21 лютого, повідомляє сайт Вголос.

Зокрема, керівник ПрАТ «Луцьке АТП 10701» Сергій Дьомін зазначив, що перевізникам стало фінансово невигідно виконувати свої обов'язки. На його думку, саме влада міста має придумати, як зробити перевезення пасажирів прибутковим. Директор АТП переконаний, що для підвищення рентабельності перевезень існує два шляхи: підняття плати за проїзд у маршрутках або компенсація фінансових втрат владою за рахунок бюджету.

Втім, міська влада не поспішає, звичайно ж, піднімати тариф – лучани такого кроку не сприймуть позитивно. Але, оскільки перевізники переконані у необхідності підняятя тарифу через зростання вартості пального, вони погрожують подати на міськраду до суду.

Втім, чиновники закликали не шантажувати владу, а спершу покращити якість послуг, які надають лучанам перевізники: останнім часом водії доволі часто дозволяють собі не дотримуватись графіку руху.

Читайте також: Лучани віддадуть за тепло у помешканнях майже на третину більше грошей

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром