Юні волейболістки з Луцька – серед лідерів Дитячої ліги України

20 Лютого 2018, 09:11
Юні луцькі волейболістки знову «наробили шороху» у Дитячій лізі України 3262
Юні луцькі волейболістки знову «наробили шороху» у Дитячій лізі України

Підопічні Олени Алєксєєвої успішно виступили на черговому етапі змагань у Запоріжжі та без проблем перейшли до наступного раунду, який, скоріш за все, відбудеться у Луцьку.

Раніше ми писали, що вихованки обласної ДЮСШ 2004-го року народження успішно виступили у двох попередніх турах Дитячої ліги, з десяти ігор програвши лише одну. Ось і у третьому «заїзді» до Первомайського 15-17 лютого наші дівчатка виступили більш ніж успішно.

Читайте також: «Тайм-аут на районі»: зірковий час для юності

У перших чотирьох іграх – проти місцевої ДЮСШ Первомайського, СДЮСШОР ім. Литвака Б. Д. (Одеса), запорізької ДЮСШ «Орбіта» та івано-франківської ДЮСШ №2 – луцькі волейболістки не віддали жодної партії. Лише у завершальний день вони не зуміли подолати головних конкуренток по турнірній таблиці із Запорізької обласної ДЮСШ та поступилися за партіями 1:2.

«Мабуть, дівчата банально втомилися, адже другого дня змагань грали одразу три поєдинки – тому й на найважчу гру сил просто не вистачило. Попри це, виступом дівчат задоволені, адже вони показали сильний волейбол», – підсумувала успіх підопічних наставниця Олена Алєксєєва.

Утім, уся боротьба у змаганнях лише попереду, адже у таблиці наша команда поступається лише своїм останнім «кривдницям», а до четвертого етапу пройшли 12 колективів з 16-ти. До слова, сам четвертий етап змагань планують провести 6-8 березня саме у Луцьку, щоправда, точного підтвердження такої інформації ще немає.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром