У Луцьку подружжя безкоштовно роздає хліб пенсіонерам

19 Лютого 2018, 22:45
Луцьке подружжя роздає хліб нужденним 4390 Джерело: https://mak-var.com.ua
Луцьке подружжя роздає хліб нужденним

Безкоштовний хліб тим, хто цього потребує, роздає подружжя у Луцьку.

Про це повідомляє телеканал НТН.

Пенсіонери не стриують сліз у черзі, кажуть, що це неабияка допомога, бо мізерних пенсій вкрай не вистачає навіть на найнеобхідніше.

Вже з самого ранку у павільйоні центрального ринку вишукується черга пенсіонерів.

«Візьмеш хлібину, кому хватить, кому – не хватить. Одним хлібом не будеш ситий. Треба ще щось, і молока, і якоїсь сметани, і крупи, і олії. А це все дорого», – говорить одна з пенсіонерок, що стоять у черзі за хлібом.

«Таке життя настало, що й незнаєш... Повсюди все дорожчає й дорожчає», – мовить, втираючи сльози пенсіонерка Олена Мальченко.

Наталія та Андрій Шафети торгують на цьому ринку. Кажуть, безкорисно допомагають людям, бо стало шкода дідусів і бабусь, які рахують останні копійки на їжу.

«Ми з чоловіком вирішили, що якось потрібно допомогти їм і почали з сімейного бюджету виділяти кошти на хліб. Спочатку це було 20 буханок в тиждень. Зараз дійло до 60 буханок в тиждень», – розповідає Наталія Шафета.

Лучанці Людмилі Миколаївній 94. Жінка одинока: ні дітей, ні чоловіка. Каже: в наш час мало кому до неї діло, а тут і чужим не байдуже.

Лише на цьому ринку в Луцьку працює дві тисячі підприємців. На заклик Наталії долучитися до доброї справи ніхто не відгкнувся, навіть почали кепкувати, мовляв, нема куди їм гроші витрачати.

Але благодійники впевнені, краще бути не багатим, а щасливим.

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром