Чорновола: два роки чекають, поки приберуть смітники

18 Лютого 2016, 17:43
2008 Джерело: opencity.in.ua

На вулиці Чорновола, 6 пообіцяли прибрати сміттєві баки біля дитячого майданчика, проте комунальники вже два роки так і не зробили цього.

На інтернет-ресурсі «Відкрите місто» інформацію про вуличну проблему Ольга Сидорук подала як назву серіалу із натяком на продовження «Сміття і діти-3».

«Обіцянку- цяцянку три роки чекають! Нам ще рік залишився, хоча обіцяли до кінця 4-го кварталу 2015 року нарешті прибрати від дитячого майданчика сміттєві баки!», – нарікає на проблему лучанка.

Пише, що звертається до департаменту житлово-комунального господарства  уже втретє.

«Люди добрі, не дивно що таке в країні робиться! Ніхто не думає про своє майбутнє! Діти ростуть, бавляться поряд зі смітниками, а інколи ще й іграшки собі там шукають!», – описує, що сусідство сміттярок із дитмайданчиком неприйнятне.

«Якби це залежало тільки від мешканців нашого будинку. Давно вже вирішили б це питання! Та наші міські чиновники совісті зовсім не мають! Я рахую, що це не другорядне питання! Воно має стояти на першому місці, бо це стосується наших дітей, нашого майбутнього! Не мені вам розповідати про антисанітарію!» –  не стримує емоцій лучанка.

Коментарі
18 Лютого 2016, 20:47
Вже один раз прибирали. Проти смітників бунтують власники транспортних засобів, оскільки надіються на місці смітників поставити свою машину. Чому деякі мешканці даного будинку вирішують за всіх??? Я навіть рада, що дані смітники там стоять, моні комфортно виносити сміття. Ніхто тут не думає за дітей, лише власні інтереси
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром