«Волинь» виграла останній спаринг на зборах у Туреччині

16 Лютого 2018, 21:35
Гравці «Волині» Василь Курко (зліва) та автор переможного гола у матчі проти «Мерані» Олексій Клак (справа) 4030 Джерело: ФК «Волинь»
Гравці «Волині» Василь Курко (зліва) та автор переможного гола у матчі проти «Мерані» Олексій Клак (справа)

У заключному товариському поєдинку у Малій Азії підопічні Віктора Богатиря виявилися сильнішими за грузинську команду «Мерані».

Нагадаємо, на зборі у Белеку футболісти «Волині» тренувалися з 2 лютого. До останнього дня перебування у Туреччині вони встигли відіграти два спаринги. У першому з них «червоно-білі» впевнено переграли угорську «Ньїредьхазу» з рахунком 4:0, а у другому – поступилися грузинській команді «Діла».

Читайте також: Юні футболісти «Волині» з тріумфом повернулися з Естонії

Останнім супротивником команди Віктора Богатиря на навчально-тренувальному зборі був ще один колектив з Грузії – «Мерані». Цей клуб з міста Мартвілі представляє тамтешній другий за рангом дивізіон. Як пише офіційний сайт «Волині», у звітному протистоянні наші футболісти провели дуже сильний перший тайм, а наслідком ігрової та територіальної переваги волинян став гол Олексія Клака на 35-й хвилині гри.

У другому таймі на полі точилася більш рівна боротьба. Спочатку гравці «Волині» не використали дуже хороші нагоди для того, аби збільшити перевагу в рахунку, а наприкінці матчу могли й пропускати. Утім, фінальний свисток зафіксував перемогу «Волині» з рахунком 1:0.

Зранку 16 лютого, команда повернулася до Луцька, де пробуде трохи менше тижня до відправлення уже на другий збір до Туреччини. Базова дата продовження сезону в чемпіонаті України серед команд Першої ліги – 18 березня.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39