Лучан просять допомогти розшукати інтернет-продавців наркотиків

16 Лютого 2018, 14:54
Небезпечна реклама 6263
Небезпечна реклама

Поліцейські разом із мунварівцями шукатимуть і знищуватимуть друковані оголошення з рекламою інтернет-ресурсу, на якому, ймовірно, можна замовити небезпечні синтетичні наркотики.

Про це повідомив сектор комунікації Нацполіції на сайті ГУНП.

Нагадаємо, на вулицях Луцька з'явилась поліграфічна реклама інтернет-ресурсу, на якому є можливість замовити наркотики онлайн. Як правило, оголошення з інтернет-адресою сайту розклеюють неподалік від навчальних закладів – шкіл та вишів – і там, де «тусує» молодь. У четвер, 15 лютого, інспектори департаменту цілий день шукали і зривали стікери, розклеєні на багатьох вулицях міста.

Вже сьогодні, 16 лютого, співробітники Нацполіції розпочали перевірку інформації, розміщеної в оголошеннях і намагаються встановити, хто причетний до розповсюдження потенційно небезпечної реклами.

Крім того, поліцейські допоможуть муніципалам шукати розклеєні стікери і знищувати їх.

Луцькі правоохоронці закликали небайдужих мешканців обласного центру допомогти поліції встановити, хто причетний до розповсюдження небезпечної інформації: тих, хто може щось знати просять телефонувати на номер 102.

Нагадаємо, днями правоохоронці виявили в обласному центрі нарколабораторію, у якій двоє лучан більше року виготовляли амфетамін.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром