Перевізники повідомили, чому відмовляються від маршрутів №14 і №31

16 Лютого 2018, 14:00
У Луцьку шукатимуть перевізника на маршрути №14 та №31 4758
У Луцьку шукатимуть перевізника на маршрути №14 та №31

Керівництво Луцького підприємства електротранспорту пояснило, що відмовлятиметься від маршрутів №14 і №31 у зв'язку з низьким пассажиропотоком і недостатньою кількістю транпорту.

Про це повідомляє ІА Волинські новини.

За словами виконувача обов'язків очільника комунального підприємства Володимира Пуца, за маршрут №14 вони клопоталися, тому що не могли знайти перевізника, і міськрада ухвалила таке рішення. Проте для ЛПЕ це дуже невигідний рейс, адже мало пасажирів ним їздить.  

«До обідньої пори маршрутка завозить лучан до роботи, аби вони без проблем потрапляли на робочі місця, а в післяобідню пору до автобуса могло зайти всього 4–6 пасажирів. Тобто маршрутка була майже порожньою, тому вона й не працює», – пояснив Пуц.

А на маршрут №31 підприємство орендувало п'ять автобусів у підприємиці Яницької. Та на сьогодні вона відмовилася співпрацювати, тому що, за її словами, у сім'ї хтось дуже захворів, і щей  до того автобуси у поганому стані. Тому не зможе нормально забезпечувати рейс, проте поки він діє, хоча не досить належним чином.

Кінцеве рішення про розірвання угоди прийматимуть  члени виконавчого комітету на одному із засідань.

На ці маршрути оголосять конкурс. Володимир Пуц сподівається, що перевізинк таки знайдеься. 

Читайте також: «Хочу – їжджу, хочу – не їжджу»: у Луцьку не «ходить» маршрутка №18

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром