Боженка: п'яний на «люксовому» авто збив електроопору

16 Лютого 2018, 12:31
Водія врятували подушки безпеки 4798
Водія врятували подушки безпеки

Водій, рівень алкоголю в крові якого перевищував норму у шість разів, на великій швидкості «зарулив» у стовпа і збив його.

Про інцидент у Facebook повідомила прес-служба патрульних.

У ніч на п'ятницю, 16 лютого, легковий автомобіль Cadillac на великій швидкості врізався в електроопору на вулиці Боженка у Луцьку. Від потужного удару стовп впав, зачепив у падінні лінію електропередач і обірвав її. Крім того, у автопригоді постраждав і дорожній знак.

Сам «люксовий» автомобіль також постраждав: в нього розбита передня частина, «скалічена» права бічна, відірване заднє колесо і бампер. Втім, подушки безпеки врятували водія.

Як з'ясували на місці автопригоди правоохоронці, за кермом «Кадилаку» перебував 51-річний чоловік з ознаками алкогольного сп'яніння. У наркодиспанцері його перевірили і встановили, що рівень алкоголю у його крові перевищував припустиму норму у шість разів і складав 1,23 промілле.

Як наслідок, порушник отримав відразу три протоколи: за те, що сів нетверезим за кермо, за те, що вчинив аварію і за те, що завдав місту збитків, пошкодивши комунальну власість.

Читайте також: Перемоги: бус врізався у легковик на переході біля школи

Автомобіль сильно постраждав
Автомобіль сильно постраждав

Розбитий «передок»
Розбитий «передок»

Відламане заднє колесо і бампер
Відламане заднє колесо і бампер

 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром