Фотографували позитив на підтримку бійців

18 Лютого 2016, 10:16
1726

У символічне свято всіх закоханих волонтерська благодійна фотозона назбирала 1 249 гривень на потреби бійців АТО.

Організувало акцію ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці» в одному з торгових центрів міста. Лучани робили романтичне фото на тлі великих літер «LOVE» і таким чином допомагали армії благодійною пожертвою, повідомляють організатори.
 
Подібні фотостенди волонтери почали робити з травня 2015 року. Загалом за 2015 рік провели більш як 15 подібних фотосесій та зробили понад 4 000 фото лучан та гостей міста. Цьогоріч фотозону влаштували вперше і зібрали на потреби бійців 1 249 гривень, зробивши більш як 400 світлин. Світлини робили і фотограф-волонтер, і самі лучани на власний пристрій.

«Реагували люди по-різному, але переважно позитивно. Звісно, що в свято нікому не хочеться задувати про війну та волинян, які гинуть на сході, але саме через них в інших є можливість  взагалі щось святкувати та посміхатися. Про це мусить пам’ятати кожен. За весь період проведення благодійних фотостендів ми вперше фотографували стільки кохання, пристрасних поцілунків, квітів різних кольорів та форм, щасливих облич, закоханих пар, мімішної малечі та позитивних вражень!» – розповідає одна з організаторів акції Юлія Євпак.

Усі звіти про витрачені кошти та закуплені товари чи послуги волонтери опублікують у себе на офіційній сторінці у Facebook. Там також можна дізнаватися про нагальні потреби бійців.

Фото надали організатори




 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром