Центральний парк: розвагам хочуть «додати адреналіну»

15 Лютого 2018, 12:04
Лучан закликають до обговорення проекту 3760
Лучан закликають до обговорення проекту

Жителів Луцька закликали до обговорення проекту реконструкції території атракціонів та розваг центрального парку міста.

Відповідний допис з'явився на Facebook-сторінці парку імені Лесі Українки.

З метою розширення асортименту і покращення рівня послуг, аби залучити побільше гостей – як лучан, так і туристів – у Центральному парку розпочали активну фазу реконструкції згаданої локації.

«Зона атракціонів» має стати «територією відпочинку та розваг» - ось, чого хочемо досягнути в найближчі декілька років», – йдеться у дописі. 

Нині на території площею близько чотирьох гектарів розміщується до двадцяти атракціонів: дитячі, сімейні, екстремальні. І, хоча «класика», як от «Веселі гірки», «Колесо огляду», «Орбіта», користується попитом, асортимент атракціонів хочуть розширити.

Зокрема, тут хочуть встановити два «великогабаритних» об'єкти:

«Американські гірки. Справжні. З петлею. До 400м протяжність шляху. Круто? Хотіли б?

Або Вежа 2 в 1, яка має два паралельні цикли роботи - як вежа вільного падіння на 16 людей і як ланцюгова карусель але з маленьким нюансом - крутить вона вас високо над верхів’ями дерев... класно??!».

«Американські гірки»
«Американські гірки»

Щоправда, без потужного інвестор тут не обійтись, цих два атракціони «тягнуть» на мільйон американських доларів – близько 27 мільйонів гривень.

Вільне місце між «флагманами розваг» планують заповнити міні-атракціонами, які будуть розважати гостей парку з 10 до 22 година. А у спортивній зоні планують влаштувати зорбінг – катання людини всередині гігантської прозорої кулі, пляжний волейбол, стрільбу з луків, а також кущовий лабіринт.

Крім того, у парку планується реконструкція алей, освітлення, лавок, громадської вбиральні і встановлення літніх душів.

Лучан та гостей міста, представників бізнесу та громадських організацій закликали до обговорення проекту під дописом на сторінці Центрального парку.

Читайте також: Показали, як зміниться парк 900-річчя Луцька

Вежа 2 в 1
Вежа 2 в 1

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром