Ціну на квиток у найдешевший в Україні зоопарк планують підвищити

18 Лютого 2016, 09:25
5138

Сума, яку тратять містяни на вхідний квиток у луцький зоопарк, з настанням нового сезону може зрости на п’ять гривень.

Про це розповіла директор КП «Луцький зоопарк» Людмила Денисенко під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження у середу, 17 лютого.

Вона зауважила, що зоопарки є лише у 12 містах України, і серед них вхід у луцький зоопарк коштує найдешевше. Нині дорослим за квиток потрібно заплатити 25 гривень, студенти і пенсіонери, як пільгові категорії, платять 20 гривень, а дитячий квиток коштує 15 гривень.

«Однозначно, витрати зросли, тварин стало більше. Думаю, що на новий сезон будемо змушені підняти ціну на гривень п’ять. Вхід в зоопарк не може коштувати дешевше, ніж в кінотеатр. А у нас найдешевші квитки серед інших закладів міста», – зазначила Людмила Денисенко.

Директор надіється, що до змін лучани поставляться з розумінням.

Крім того, біля зоопарку хочуть обмежити рух транспорту. За словами Денисенко, у свята і вихідні відвідувачам складно стояти у черзі біля касової будки, бо проїжджою алеєю їздить багато автомобілів. Також авто полюбляють ставити на узбіччі біля зоопарку, внаслідок чого гостям незручно добиратися до закладу.

Коментарі
18 Лютого 2016, 12:40
При дешевших квитках буде більше відвідувачів,піднімуть ціни-люди перестануть відвідувати зоопарк
18 Лютого 2016, 13:45
Я з Вами згідна,але до 10 березня зоопарку потрібно сплатити податок на прибуток у сумі 19 900 грн,тому що зоо- прибуткова організація,і з 2015 року відмінено деякі пільги!
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром