8 Березня: замість гарячої води в кранах – тепленька

13 Лютого 2018, 16:40
А температура води має бути мінімум 50°С 2005
А температура води має бути мінімум 50°С

Жителька обласного центру звернулась до влади міста зі скаргою на те, що в одному з районів Луцька замість гарячої води з кранів тече ледь тепла.

Відповідну петицію розмістила у вівторок, 13 лютого, на сайті ЄСМП Катерина Максименко.

Жінка повідомила, що у будинках, які обслуговує котельня, розташована на вулиці 8 Березня у Луцьку, вода, яка тече з «гарячих» кранів, ледь тепла.

Тому лучанка звернулась до влади міста, аби та проінспектувала роботу працівників «Луцьктепла» на цій котельні, визначила причину того, чому воду не нагрівають до потрібної темератури, та усунула її.

Крім того, авторка петиції звернула увагу на те, що ситуація з недогрівом води сталась не вперше. Лучани вже скаржились на цю котельню, якісь міри приймались, але за декілька днів гаряча вода знов переставала бути гарячою. Тож жінка просить вирішити цю проблему «раз і назавжди» або постійно слідкувати за тим, що вода прогрівається до потрібної температури.

Зауважимо, закон «Про житлово-комунальні послуги» регламентує температуру гакрячої води у межах 50-75°С – такою вода має бути не пізніше, ніж за 2 хвилини після того, як користувач послугою відкриє кран. При зменшенні температури послугу можна оплачувати не повністю, а якщо «гаряча» вода має температуру, нижчу за 40°С, за неї платять, як за холодну.

Читайте також: 8 Березня: мешканці будинку платили за гарячу воду, якої не було

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром