Телефони на уроках: що про це думають луцькі вчителі

13 Лютого 2018, 04:27
Діти і гаджети 4905 Джерело: Вечерняя Москва
Діти і гаджети

Гаджети на уроках: добре чи погано?

Сучасні технології стрімко ввійшли у наше життя, тепер звичайний день школяра важко уявити без телефону чи комп’ютера, адже там у них друзі, соцмережі та особисті речі. Тож це - невід’ємна частина життя учнів не тільки вдома, а й на уроках.

Що ж про це думають вчителі та як ставляться до користування технічними засобами під час навчання. Директор третьої школи у Луцьку Віктор Савчук зазначає, що телефони можуть бути як шкідливими, так і корисними. більше у сюжеті Sfera-TV.Lutsk. (З 11:25)

Забирати гаджет посеред уроку вчителі не мають права, адже це заборонено. Телефон як і піджак чи портфель, є особистою річчю учня. Таким чином, вчитель порушує законне право власності дитини.

Втім, у школі села Забороль з учнями також намагаються знайти компроміс: на уроках у книжках, а на перервах – вільний доступ до гаджетів.

Тож, гаджети під час навчання можуть бути як корисними, так і шкідливими. Головне мати міру у користуванні та не привертати зайву увагу педагога. А вчитись з допомогою книги, чи електронного носія – вибирати уже кожній дитині самостійно. Головне, щоб вдома, навчальному закладі та країні це сприймали адекватно та з розумінням.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром