Луцькі акробатки – найкращі в Україні

11 Лютого 2018, 13:04
«Бронзовий» дует та «золоте» тріо луцьких акробаток разом з наставницею Оленою Кришпінович 8540
«Бронзовий» дует та «золоте» тріо луцьких акробаток разом з наставницею Оленою Кришпінович

Наша зіркова «трійка» уперше виступала на національній першості серед дорослих, упевнено виграла її та готується до участі на чемпіонаті світу зі спортивної акробатики.

Ще торік ми писали про те, як вихованки Волинської обласної ДЮСШ під керівництвом Заслуженого тренера України Олени Кришпінович гідно виступили на чемпіонаті Європи у польському Жешуві. А з 6 по 9 лютого у Вінниці тріо, яке склали Дар’я Пом’яновська, Олександра Мальчук та Вікторія Куніцка, тріумфувало на чемпіонаті України серед дорослих спортсменок.

Як розповіла наставниця дівчат Олена Кришпінович, це був їх дебют на дорослих змаганнях:

«Можемо пишатися луцькими дівчатами, адже більше за ці змагання в Україні виграти уже не можна. Двох дівчат ми уже подаватимемо на звання майстра спорту України, адже вони виконали усі нормативи», – додала Олена Юріївна.


 

Разом з тим, успіхів досяг і луцький дует у складі Ірини Юхимюк та Єви Сліпчук, які на чемпіонаті України посіли третє місце. Тепер вони разом із «золотою» трійкою своїх подруг готуватимуться до юніорського чемпіонату світу зі спортивної акробатики, що відбудеться у квітні цього року у Бельгії.

«Незважаючи на усі труднощі, в тому числі фінансові (адже усі такі поїздки майже повністю лягають на плечі батьків), ми дуже сподіваємося на наших дівчат. Можна сказати, що на них сподівається уся Україна», – розповіла Олена Кришпінович, додавши, що наприкінці лютого дівчата також поїдуть на міжнародні змагання до Варшави, а уже 5 квітня вилітатимуть до Бельгії.

 

Дмитро КУЗНЕЦОВ

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром