Галицького: ліниві пішоходи «прогризли» прохід в огорожі

10 Лютого 2018, 15:29
Одну секцію паркану хтось вирізав 3885
Одну секцію паркану хтось вирізав

Одну з секцій огорожі, ка перешкоджала пішоходам перебігати проїжджу частину у невстановленому місці, невідомі акуратно вирізали – аби не заважала.

Про це повідомив власкор Район.Луцьк.

Не так давно на вулиці Данила Галицького, поруч із «вилкою» з вулицею Драгоманова у Луцьку, місце, де облаштували автопарковку, відгородили від проїжджої частини. Зроблено це було, у тому числі, і для того, аби пішоходи не »ломились» через дорогу у невстановленому місці, а йшли на «зебру», яких є аж дві з обох боків – вниз і вгору по вулиці.

Втім, цей парканчик комусь, вочевидь, заважав: одну секцію огорожі акуратно вирізали болгаркою. Ліниві пішоходи вже встигли протоптати тут «вовчу тропу».

Читайте також: Ветеранів: лучанин нагадав владі про обіцяний паркан

Автостоянка на Данила Галицького
Автостоянка на Данила Галицького

Секція огорожы кудись зникла
Секція огорожы кудись зникла

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024