Дмитро Глазунов захищатиме інтереси родин бійців, які не повернулись зі Сходу

10 Лютого 2018, 09:44
Голова БФ «Рідна Волинь» і ВОГО «ВОЛК» Дмитро Глазунов 7311
Голова БФ «Рідна Волинь» і ВОГО «ВОЛК» Дмитро Глазунов

Члени сімей лучан, які не повернулись із зони проведення АТО на сході країни, делегували свої повноваження голові БФ «Рідна Волинь» і ВОГО «ВОЛК» Дмитрові Глазунову.

9 лютого 2018 року благодійний фонд «Рідна Волинь» і ВОГО «Волинська обласна лікарняна каса» провели зустріч з родинами воїнів АТО з Луцька, які загинули, померли або безвісти зникли, з метою сприяння у наданні їм медичної допомоги. На зустріч прийшли представники більше 20 сімей. 

На зустрічі обговорили проблеми, які першочергово хвилюють людей. Це, зокрема, лікування і обстеження. Учасники розповіли, що проблеми існують, і вони достеменно не знають, які медичні послуги їм можуть надаватися за соціальними програмами. Для цього, власне, на зустріч  і запрошували комісію з питань охорони здоров»я Луцької міської ради. Однак ніхто з депутатів  на зустріч не прийшов.

В ході обговорення присутніх детально ознайомили з переліком медичних послуг, які вони можуть отримати завдяки спільній програмі «Ніхто не забутий»  БФ «Рідна Волинь» і ВОГО «ВОЛК».

За підсумками зустрічі була прийнята резолюція. В ній, зокрема йдеться: 

«Ми, учасники зборів сімей членів родин загиблих АТО з м.Луцька (померлих, безвісти пропавших) делегуємо повноваження Глазунову Дмитру Борисовичу, голові Волинської обласної лікарняної каси і благодійного фонду «Рідна Волинь», представляти наші інтереси у питаннях охорони здоров'я перед владою і суспільством».

Підписи поставили 22 особи.

«На мою думку, ці люди заслуговують особливої уваги, адже вони втратили найцінніше – своїх рідних», – підкреслив голова БФ «Рідна Волинь», ВОГО «Волинська обласна лікарняна каса» Дмитро Глазунов.

Читайте також: Завдяки програмі «Ніхто не забутий» родини загиблих луцьких воїнів зможуть обстежуватись та лікуватись безкоштовно

Підписи під резолюцією
Підписи під резолюцією

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром