Наливайка: вулиця є небезпечною для пішоходів

09 Лютого 2018, 16:35
На вулиці Наливайка немає тротуару 10373
На вулиці Наливайка немає тротуару

Мешканці однієї з вулиць обласного центру звернулись до міських чиновників з прохання вирішити надзвичайно важливе питання – облаштувати тротуар вздовж дороги з щільним трафіком.

Своє звернення залишила на сайті «Відкрите місто» Любов Оніщук.

Жінка звернулась до представників влади міста від імені жителів вулиці Наливайка та «інших числених перехожих». 

«Це просто жахливо і нестерпно. Скільки ми всі та наші діти будуть наражатися на смертельну небезпеку? Щодня приходиться ходити майже під колесами автомобілів», – написала лучанка.

Вона зауважила, що рух на згаданій вулиці – дуже активний протягом усього дня, причому, тут їздить дуже багато вантажівок і фур. Ситуація, на її думку, погіршилась після того, як центральне відділення «Нової пошти» облаштувало заїзд на територію з цієї вулиці.

«Автомобілі "просто літають" щосекунди. Куди діватись нещасним перехожим, дітям, котрі щодня йдуть до школи чи в садочок та повертаються назад, мамам з візочками, літнім людям? Адже іншого шляху в нас просто нема, щоб дійти чи до зупинки, чи до магазину, аптеки і т.д. Ризик опинитися під колесами дуже високий», – переконана авторка звернення.

Жінка наголосила, що сподівається на те, що представники влади вирішать питання облаштування пішохідних доріжок у найкоротий термін, адже саме в руках влади нині знаходиться питання безпеки місцевих мешканців і дітей. Тим більше, зауважила вона, місце для облаштування тротуару є – «головне ваша реакція!».

Читайте також: Грушевського: вантажівка – на тротуарі, пішоходи – на дорозі

Вулиця Наливайка
Вулиця Наливайка

 

Коментарі
04 Травня 2018, 04:22
Ще коли воно було написано???а результату ніякого!!!!вулиця перетворюється на трасу,а нема елементарного-ні тротуару,ні знаків,які б обмежували швидкість!Ганьба!!!!
02 Червня 2018, 16:41
Це дійсно так. Тротуарні дорожки є частково і то в такому стані, шо ногу скрутити можна. Просимо не для краси, а для безпеки!!!
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром