«Переселяти підприємців з місця, де вони звикли працювати, це абсурд», – луцька підприємиця

09 Лютого 2018, 15:13
Справа - Тетяна Іовенко 5755
Справа - Тетяна Іовенко

Очільниця обласної організації приватних роботодавців торгівлі і комерційної сфери Тетяна Іовенко обурюється тим, що у місті створюють ще одне збиткове підприємство.

Про це вона сказала під час обговорення щодо КП «Луцькі ринки».

За її словами, підприємці – це ті люди, які виходили і самі собі створювали робочі місця. На сьогодні «переносити» підприємців з місця, де вони звикли працювати, на територію нового ринку – це абсолютний абсурд.

Більшість депутатів, які сидять в міськраді, неправильно обраховують орендну плату. Тобто вони включають в суму 110 гривень під’їзди, проходи на ринку, а насправді – це тільки за торгову площу.

Читайте також: «КП «Луцькі ринки» не потрібне Луцьку», – експерт Тарас Яковлев

Жінка повідомила, що минулого тижня влада чи з ініціативи влади на Центральному ринку розповсюдили такі листівки, в яких повідомляли, що підприємці і представники громадської бізнес-спільноти погодили перенесення ринку, і все добре. Та Іовенко ствердила, що ніколи не була у тій ініціативній групі.

Тетяна Іовенко про листівки від влади чи з ініціативи влади
Тетяна Іовенко про листівки від влади чи з ініціативи влади

«Створення комунальних ринків – це, одним словом, утопія. Для чого знову створювати збиткове комунальне підприємство? Чому не сіли за стіл переговорів з підприємцями, які торгують на Центральному ринку? Виходить так, що нам спочатку хочуть дати пряник, а потім постійно його скубати», – зауважила Тетяна Іовенко.

Керівниця організації зазначила, що завжди говорить, що там, де обіцяють гарні умови, буде дуже твердо спати. Влада, перш за все, повинна була сісти за стіл переговорів із підприємцями, з орендарем землі, і розмовляти про умови співпраці.

«Я не розумію навіщо влада говорить, що це комунальне підприємство, яке ще нічого не має, буде заробляти. Вона цього не знає насправді, це просто замилювання очей людям», – додала на завершення Тетяна Іовенко. 

Читайте також: У місті нашвидкуруч створили КП «Луцькі ринки»

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром