Прокуратура та допомога по безробіттю: що відомо про нового начальника управління праці

07 Лютого 2018, 14:25
Назарій Ігнатчук 4613 Джерело: Волинські новини
Назарій Ігнатчук

Нового начальника управління з питань праці Луцькради призначили на початку лютого цього року.

Інформації про новопризначеного Назарія Ігнатчука в мережі майже нема. Тому журналісти Район.Луцьк вирішили білше дізнатися про посадовця, який очолює новостворене управління. 

Пропонуємо Вашій увазі 3 факти з біографії чиновника.

Дружина, діти і квартира

Народився і виріс Назарій Ігнатчук на Тернопільщині. З 2008 року він живе і працює на Волині. Чоловік мешкає у Луцьку. Його дружина Олена Ігнатчук працює у департамені соціальної політики Луцької міськради. Подружжя виховує двох дітей – сина та маленьку донечку. 

Сім'я мешкає у невеликій квартирі площею 70 квадратних метрів.

Прокуратура

До роботи у Луцькій міській раді Назарій Ігнатчук працював у правоохоронних органах. Він був прокурором прокуратур Ратнівського та Ківерцівського районів. Там він здійснював нагляд за дотриманням законодавства про працю і законодавства про охорону праці. Остання посада перед роботою у Луцьку – прокурор з нагляду за питаннями покарання. У рамках роботи здійснював контроль за дотриманням закнодавства у Цуманській виправній колонії. 

До посади начальника з вересня 2017 року Назарій Ігнатчук працював головним спеціалістом відділу охорони праці в міській раді. Начальником новоствореного управління став на основі конкурсу. 

Доходи

За 2016 рік отримав 42 тисячі гривень допомоги по безробіттю від Ківерцівського районного центру зайнятості. У 2017 році – 3780 гривень допомоги та 30 тисяч гривень зарплатні.  Дружина Олена Ігнатчук за минулий рік отримала більше 40 тисяч гривень зарплатні та одноразову грошову допомогу при народженні дитини у розмірі 17 тисяч гривень.

Ніяких інших джерел доходів у деклараціях не вказано. Подружжя не має заделарованих грошових активів та транспортних засобів.

Читайте також: «Самопоміч» та вкрадений велосипед: що відомо про нову радницю міського голови Мар’яну Сорочук.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром