Усі без винятку школи закриють на карантин. ОНОВЛЕНО

06 Лютого 2018, 14:14
8911

Усі школи обласного центру закриють – у навчальних оголошують карантин через високу захворюваність дітей вірусними інфекціями.

Про це повідомив сайт Волинські новини.

За словами очільниці управління освіти міськради Зіновії Лещенко, у вівторок, 6 лютого, на карантин закрили школу №7, що на вулиці Дубнівській, школу №9 на Потапова  та навчально-реабілітаційний центр, розташований на вулиці Лесі Українки.

Нагадаємо, вчора, 5 лютого, повідомлялось, що частина шкіл у Луцьку вже закрита на карантин, а частину планували закрити.

Однак, враховуючи значну кількість школярів, які захворіли на ГРВІ або грип, було прийняте більш радикальне рішення – припинити навчальний процес у всіх без винятку школах обласного центру. Таким чином, усі дитячі навчальні заклади будуть закрти на карантин з 7 по 10 лютого. Навчання планують відновити з понеділка, 12 лютого.

На сайті Луцької міськради вже оприлюднили офіційне розпорядження «Про тимчасове призупинення освітнього процесу у закладах загальної середньої та позашкільної освіти міста», у якому йдеться ще й про призупинення проведення культурно-масових і спортивних заходів у місті до 11 лютого.

Із текстом розпорядження можна ознайомитись за посиланням.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром